maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Laitoskeittiö

KIIREEN HALLINTA===> organisaatiotasolla 21.1.2008 Paula Tuura, Matti Leskinen

HYVINVOINTIIN VAIKUTTAVAT ORGASAATIOSSA AINAKIN

- työtovereilta/asiantuntijoilta saatu arvostus

- mahdollisuus vaikuttaa asiantuntemuksen kehittymiseen yhdessä

- sitoutuminen/ylpeys työnantajasta

- työ- ja yksityiselämän yhteensovittaminen

- hyvä yhteistyö työrooleissa

- tulosten mittaaminen työtyytyväisyyskyselyillä tai työpaikkaselvityksillä

HOMMAT HANSKASSA

- realistiset, haasteelliset tavoitteet

- tuloskuvauksen toteutus

- toteutuksen seuranta

- yllättävien asioiden priorisointi

- hallittu energisyys/sähläily

- kehityskeskustelujen hyödyntäminen

AMMATTITAITO

- oman osaamisalueen hallinta

- oman osaamisalueen jakaminen kollegojen kanssa ja vv.

- laadukas esimiestyö

- ammattitaidon kriteerit määritellään osaamiskartoituksissa, 360-kriteeristössä

- ammattitaito arvioidaan suoritusarvionnissa

ARVOT JA ASENNE

- yhteensopivuus omat/organisaation arvot

- toimialan kulttuuri/arvot

- eettiset ohjeet/onko kaikilla, tarvitaanko?

- joutuuko työssään arvoristiriitaan, joutuvatko arvot koetukselle?

- arvojen toteutumista mitataan työtyytyväisyyskyselyissä ja toiminnan arvoinnissa ja itsearvioinnissa

Ei kommentteja: