
BM-klubin Helsinki 4, tapaaminen
aika: 10.1.2008
paikka: Siemens Osakeyhtiö
asiat:
- Keskustelun ja tuumailun jälkeen päätettiin, että tehdään perusrungot kiireettömyydestä yksilötasolle, yritystasolle ja projektitasolle. Kun tavoitteena on reseptikirja, niin käytimme terminologiaa
-Kotikeittiö (yksilötaso)
-Laitoskeittiö (yritystaso)
-Kenttäkeittiö ( projektitaso)
Teemme kalanruodot kustakin keittiöstä. Pääruodot ovat koti- ja laitoskeittiön osalta
-Hyvinvointi
-Hommat hanskassa
-Ammattitaito
-Arvot ja asenne
Kenttäkeittiöön tulee tod.näk. vähän erilaisia ruotoja.
Tuire tekee pohjaruodot Koti- ja Laitoskeittiötä varten.
Työryhmät jatkavat ruotojen täydennystä tähän mennessä tehdyn työn pohjalta:
Kotikeittiö: Eila ja Tuikku
Laitoskeittiö: Matti, Paula ja Anri
Kenttäkeittiö: Herkko, Jari ja Seppo
Seuraava kokous 12.2. Siemensillä kello 14
Välitsekkauskommentointi 30.1.
Sitä seuraava kokoous 12.3. paikka avoin.

Tässä myös Kotikeittiö aikaansaannoksemme Eilan kanssa:
Ajattelemme niin tiivistäessämme aiempaa kuvausta, että mitään ei hävitetä. Vaan aiemmat oivalluksemme siirtyvät vain resepteihin:
Hommat hanskaan
-resepteihin; elämän tasapaino, työ-vapaa-aika, vain yksi kalenteri
Säännölliset tilanneanalyysit
-sen alle resepteihin; oma tilauskanta tiedossa, tehtävälistat, osaa laskea ja suunnitella työn tarvitseman ajan
Työajan jako yksi/yhteinen:
-buukaa vain 80% ajasta
Tavoitteisuus:
-Take, järjestys, tietoinen toiminta
Toiminnan rajaaminen
-toimintasuunnitelma
-tärkeät asiat ensin
-toiminta-alue, rajat
muistiin merkitsi
tuikku
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti